Dílna čtení se sadou otázek

Kateřina Sládková

Kateřina Sládková vám v této publikaci nabízí svůj osvědčený a efektivní způsob, jak s žáky pracovat v pravidelných dílnách čtení. V úvodních kapitolách vás seznámí se sadou otázek, ze kterých si děti vybírají tu, na niž budou po četbě stručně písemně reagovat. Otázky míří na důležité čtenářské dovednosti a jsou propojeny se čtenářským kontinuem.

380 

ID Produktu: 3566 Kategorie:

Ukázky reakcí dětí vás jistě přesvědčí, že systém Katky Sládkové rozvíjí u dětí nejen čtenářství a pisatelství, ale prohlubuje i jejich sociální a komunikační dovednosti, protože jim umožňuje kultivovaně hovořit o své četbě se spolužáky i s učitelem.

Navíc podporuje sebereflexi a sebeřízení žáků. V dalších částech knihy se dočtete, jak zajistit hladký průběh dílny čtení, jak zařídit ve třídě prostředí podnětné pro čtení i sdílení a jak pomáhat dětem zlepšovat jejich odezvu na četbu. Publikace nabízí také obrovské množství tipů na dobré knihy pro děti daného věku a nápady na čtenářské lekce, díky kterým děti lépe pochopí, čeho si mají v knihách všímat. Všechny pracovní listy a podklady jsou k dispozici ve formátu vhodném ke kopírování. Systém je variabilní a lze ho přizpůsobit jak začínajícím, tak pokročilým čtenářům, a to na 1. i 2. stupni ZŠ.

Do své výuky můžete tento systém zavést kdykoliv a okamžitě po přečtení publikace!

Hmotnost 0,37 kg